Airco

Comfort zonder compromissen

header-overige-pages

Revolutionaire Koeling

Met onze Split Unit Airco transformeert u uw leef- en werkomgeving. Deze geavanceerde technologie biedt u de vrijheid om de perfecte temperatuur te creëren, ongeacht de buitentemperatuur. Ga voor een verkoelende oase in de zomer en een warm toevluchtsoord in de winter.

Energie-Efficiëntie in Stijl

U verdient comfort zonder compromissen. Onze Split Unit Airco combineert krachtige koeling met energiezuinige prestaties. Geniet van de luxe van een perfect gekoelde ruimte, terwijl uw energierekening beheersbaar blijft.

Fluisterstille Werking

Zeg vaarwel tegen luidruchtige apparaten die uw rust verstoren. Onze Split Unit Airco opereert met een fluisterstille werking, waardoor u ongestoord kunt ontspannen, werken en slapen, zonder storend lawaai. Verkrijgbaar voor de groothandel in pallet afname. Neem contact met ons op voor meer informatie.

productpages-block03
home-block04
Over de Proeverij

Welkom bij Beveja: Uw specialist in ventilatoren.

Beveja is een bedrijf wat reeds 40 jaar actief is in de ventilatoren markt.
Ooit begonnen met één merk ventilator, een typmachine en ervaring. Door de gastvrije Brabantse insteek hebben we in die 40 jaar kunnen uitbreiden naar meerdere specialisaties in de ventilatiemarkt. Het resultaat hiervan is dat we service-gericht zijn en altijd op een passende oplossing kunnen vinden voor uw ventilatievraag. Dankzij deze uitgebreide kennis kunnen we met trots zeggen dat we meerdere zakenrelaties al meer dan 30 jaar bedienen.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of we u verder kunnen helpen.
Wij staan uw graag te woord om te kijken naar een geschikte oplossing voor uw toepassing.

Over de Proeverij