Industriële ventilatoren

Het neusje van de zalm

header-overige-pages

Ontdek Onze Industriële Ventilatoren: Lange levensduur en zeer robuust

Onze industriële ventilatoren zijn het neusje van de zalm. We werken samen met een fabriek uit Duitsland die sinds 1950 gespecialiseerd is in allerlei industriële toepassingen waarvoor ze ventilatoren maken.

Of het nu gaat om explosieveilig, hoge temparturen tot 1000 graden, luchthoeveelheden tot 650.000m3/h of hoge druk tot wel 30.000 Pascale.

Voor veel is een oplossing en alle ventilatoren worden met de hand vervaardigd en uitvoerig getest. Deze ventilatoren hebben een lange levensduur en zijn zeer robuust.

Diverse Uitvoeringen voor Elke Toepassing

Dus of het nu gaat om het ventileren van lucht, afvoeren van giftige/explosieve dampen, hoge druk of welke toepassing dan ook. Met onze ventilatoren van Karl-Klein kunnen we alle kanten op.

Het is altijd een speciaal vervaardigd product voor u, dus neem contact met ons op voor meer informatie over de toepasbaarheid binnen uw product of toepassing.

Kwaliteit

Vele klanten die deze ventilatoren bij ons kopen stappen nooit meer over naar een ander omdat ze vertrouwd raken met de betrouwbaarheid en kwaliteit.

De fabriek heeft daarnaast ook nog twee andere fabrieken die gespecialiseerd zijn in ventilatoren wielen, hoogwaardige blowers en compressoren voor de procesindustrie.

productpages-block03
home-block04
Over de Proeverij

Welkom bij Beveja: Uw specialist in ventilatoren.

Beveja is een bedrijf wat reeds 40 jaar actief is in de ventilatoren markt.
Ooit begonnen met één merk ventilator, een typmachine en ervaring. Door de gastvrije Brabantse insteek hebben we in die 40 jaar kunnen uitbreiden naar meerdere specialisaties in de ventilatiemarkt. Het resultaat hiervan is dat we service-gericht zijn en altijd op een passende oplossing kunnen vinden voor uw ventilatievraag. Dankzij deze uitgebreide kennis kunnen we met trots zeggen dat we meerdere zakenrelaties al meer dan 30 jaar bedienen.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of we u verder kunnen helpen.
Wij staan uw graag te woord om te kijken naar een geschikte oplossing voor uw toepassing.

Over de Proeverij