Axiaal

Grote luchthoeveelheden met weinig druk

header-overige-pages

Ontdek Onze Industriële Axiale Ventilatoren: Optimaal Comfort en Efficiëntie voor Elk Project

Bij Beveja zijn we er trots op om u een uitgebreide selectie van industriële axiale ventilatoren aan te bieden die zijn ontworpen om aan al uw luchtverplaatsingsbehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar ventilatoren voor wandmontage, dak installaties, ATEX-gecertificeerde units of rookgasafvoeroplossingen, wij hebben precies wat u nodig heeft om de luchtstroom en luchtkwaliteit in uw industriële omgeving te optimaliseren.

Toepasbaarheid

Axiale ventilatoren zijn voornamelijk geschikt wanneer er grote luchthoeveelheden nodig zijn met weinig druk. Dit kan bijvoorbeeld toegepast worden in grote hallen, opslagruimtes of voor het afvoeren van dampen.

Ze zijn uit te voeren in verschillende uitvoeringen. U moet dan denken aan wand modellen, box modellen, kanaal uitvoeringen maar bijvoorbeeld ook in hoge temperatuur en explosieveilig.

Diverse Uitvoeringen voor Elke Toepassing

Of uw project nu vraagt om wandmontage, dakinstallaties, ATEX-goedgekeurde ventilatoren voor explosieve omgevingen of rookgasafvoeroplossingen, wij bieden een breed scala aan uitvoeringen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze wandventilatoren zijn ideaal voor ruimtebesparende toepassingen, terwijl onze dakventilatoren perfect zijn voor situaties waarbij u maximale ventilatiecapaciteit nodig heeft. Voor industriële omgevingen met explosiegevaar hebben we ATEX-gecertificeerde ventilatoren om de veiligheid te waarborgen.

productpages-block03
home-block04
Over de Proeverij

Welkom bij Beveja: Uw specialist in ventilatoren.

Beveja is een bedrijf wat reeds 40 jaar actief is in de ventilatoren markt.
Ooit begonnen met één merk ventilator, een typmachine en ervaring. Door de gastvrije Brabantse insteek hebben we in die 40 jaar kunnen uitbreiden naar meerdere specialisaties in de ventilatiemarkt. Het resultaat hiervan is dat we service-gericht zijn en altijd op een passende oplossing kunnen vinden voor uw ventilatievraag. Dankzij deze uitgebreide kennis kunnen we met trots zeggen dat we meerdere zakenrelaties al meer dan 30 jaar bedienen.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of we u verder kunnen helpen.
Wij staan uw graag te woord om te kijken naar een geschikte oplossing voor uw toepassing.

Over de Proeverij