Centrifugaal AC/EC

Een krachtige en stille luchtverplaatsingsoplossing

header-overige-pages

Centrifugale AC-Ventilator: Verfijnde Luchtstroom met Ongekende Controle

Bij Beveja introduceren we onze centrifugale AC-ventilator, die uw ventilatiebehoeften naar een nieuw niveau tilt. Deze ventilator is ontworpen om u de ultieme controle te geven over uw binnenklimaat, en zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor diverse toepassingen.

Kenmerken

Regelbaar: Onze centrifugale AC-ventilator kan worden aangepast aan uw specifieke eisen. Met de mogelijkheid om te worden geregeld door middel van een transformatorregelaar of elektronisch, kunt u de snelheid en luchtstroom nauwkeurig afstemmen op uw behoeften.

Breed Bereik

Deze ventilator levert indrukwekkende prestaties en kan lucht verplaatsen in het bereik van 1000m³/h tot 10.000m³/h. Voor projecten die een grotere luchtverplaatsing vereisen, kunnen we op aanvraag zelfs nog grotere capaciteiten leveren.

Maatwerk

We begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we maatwerkopties voor onze centrifugale AC-ventilator. Of u nu een standaardmodel nodig heeft of specifieke aanpassingen vereist, wij kunnen de perfecte oplossing bieden.

Waarom Kiezen voor Onze Centrifugale AC-Ventilator?

Met de mogelijkheid om de luchtstroom nauwkeurig te regelen en een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, is onze centrifugale AC-ventilator de ideale keuze voor projecten waar controle over luchtcirculatie en comfort van cruciaal belang is. Of het nu gaat om industriële installaties, commerciële gebouwen of residentiële woningen, onze ventilator biedt uitzonderlijke prestaties en aanpassingsvermogen.

productpages-block03
home-block04

EC Ventilator: Stille Prestaties en Nauwkeurige Regeling voor Optimaal Comfort

Bij Beveja zijn we trots om onze EC-ventilator te presenteren, een innovatieve luchtverplaatsingsoplossing die uitblinkt in stille prestaties en nauwkeurige regeling. Deze ventilator is ontworpen om uitzonderlijke luchtverplaatsing te combineren met het hoogste niveau van precisie, waardoor hij ideaal is voor een breed scala aan toepassingen waarbij geluidsreductie en controle cruciaal zijn.

Stille Werking

Onze EC-ventilator is specifiek ontworpen voor stille werking, wat betekent dat hij minimale geluidshinder veroorzaakt. Dit maakt hem ideaal voor omgevingen waar rust en comfort van groot belang zijn, zoals kantoren, ziekenhuizen en woonruimtes.

Nauwkeurige Regeling

Met een 0-10V regeling kunt u de ventilatorsnelheid nauwkeurig aanpassen aan uw specifieke behoeften. Hierdoor kunt u de luchtstroom perfect afstemmen op de vereisten van uw ruimte, wat resulteert in een optimaal binnenklimaat.

Energie-efficiëntie

Onze EC-ventilator biedt niet alleen stille prestaties en nauwkeurige regeling, maar is ook zeer energie-efficiënt. Ook door middel van een gebouwbeheerssysteem zijn deze perfect te regelen.

Waarom Kiezen voor Onze EC Ventilator?

Of u nu een zakelijke omgeving runt waar stilte belangrijk is of een project heeft waar u volledige controle over de luchtverplaatsing nodig heeft, onze EC-ventilator biedt de perfecte oplossing. Met stille werking, nauwkeurige regeling en energie-efficiëntie, is deze ventilator geschikt voor diverse toepassingen en industrieën.

Over de Proeverij

Welkom bij Beveja: Uw specialist in ventilatoren.

Beveja is een bedrijf wat reeds 40 jaar actief is in de ventilatoren markt.
Ooit begonnen met één merk ventilator, een typmachine en ervaring. Door de gastvrije Brabantse insteek hebben we in die 40 jaar kunnen uitbreiden naar meerdere specialisaties in de ventilatiemarkt. Het resultaat hiervan is dat we service-gericht zijn en altijd op een passende oplossing kunnen vinden voor uw ventilatievraag. Dankzij deze uitgebreide kennis kunnen we met trots zeggen dat we meerdere zakenrelaties al meer dan 30 jaar bedienen.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of we u verder kunnen helpen.
Wij staan uw graag te woord om te kijken naar een geschikte oplossing voor uw toepassing.

Over de Proeverij